måndag 15 november 2010

Val av butik

Jag och min grupp har valt att arbeta med en butik som heter TShirt Store. Butiken vi har valt ligger i Malmö på Södra Förstadsgatan, men de har flera butiker runt om i landet.




TSHIRT STORE I KORTHET

Tshirt Store skapades i frustrationen över det standardiserade utbudet från butikskedjor och själlösa modemärken. Vår ambition är att erbjuda en stor mångfald av grafiska designs och en riktigt god kvalitet. Den printade t-shirten är ett fantastiskt medium för människor att visa vem de är och vilken stil de identifierar sig med. Inget annat plagg kan så enkelt förändras och inget annat plagg är ett så starkt uttryck för individen. Därför älskar vi t-shirts!

I dagens samhälle blandas tendenser från modevärlden med trender från olika streetkulturer i en rasande fart och det finns inte längre EN rådande stil. Istället blandas tusentals olika stilar och Tshirt Store har som ambition att vara en tongivande butik i denna mångfacetterade värld. Genom vårt egna grafiska arbete samt våra samarbeten med flera erkända grafiska formgivare av vitt skiljda bakgrunder önskar vi skapa en plattform för modern t-shirtdesign.


Extra roligt är ju att:


Har du en cool idé till ett T-shirt tryck? Här är din chans att få den tryckt och såld av oss på Tshirt Store.
Börja med att skicka in en lågupplöst bild till oss, det kan vara ett foto, en illustration eller en bild. Så länge den är tvådimensionell är det ok.

Tillsammans med vår art director går vi igenom inkomna bidrag. Alla som verkar lovande får ett brev med info om hur vi går vidare med tekniska specifikationer, ersättning osv.

Maila dina förslag och frågor till: designs@tshirtstore.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar